$0,00

Tekstür (Doku) analizi,  gıda, kozmetik, ilaç, yapıştırıcılar ve diğer tüketici ürünlerinin fiziksel özelliklerini ölçmek için mekanik bir testtir.Üreticiler ve Araştırma Laboratuvarları, tekstür analiz tekniklerini hem yeni ürün geliştirmede hem de imalatın tüm aşamalarında kalite kontrolünün bir parçası olarak uygulayarak hammaddeleri veya y..

$0,00

Gluten index testi buğdayın gluten kalitesine göre zayıf,orta ve kuvvetli olarak tanımlanmasında ve süne tahribatının belirlenmesinde kullanılır. Gluten yıkama cihazı ile uyumlu çalışma ve kesin sonuca en kısa sürede ulaşım imkanı ayrıca kaliteli buğday seçiminde hızlı ve kesin çözüm. Ekmeklik unda da gluten index değeri 60-90 arasında olmalıd..

Gösterilen: 1 ile 2 arası, toplam: 2 (1 Sayfa)