Test - Aparatlar, Fikstürler, Problar


Test Aparatları - Test Adaptörü

Test Aparatları - Test Adaptörü

Çeşitli test aparatlarını takmak içindir...

Test Aparatları - Taban Masası

Test Aparatları - Taban Masası

Tekstür özelliklerini belirlerken gıda örneklerini yerleştirmek için masa..

Ekmek kırıntısının derecesini belirlemek

Ekmek kırıntısının derecesini belirlemek

Silindir Ø36Dural 42.5 g..

Çeşitli gıdaların (kraker, kurabiye, makarna) gücünün belirlenmesi

Çeşitli gıdaların (kraker, kurabiye, makarna) gücünün belirlenmesi

Tutucu, Dural 48.2 gÜst Mesnet, Çelik 24.5 gAlt Mesnet 1, Çelik 37.7 gAlt Mesnet 2, Çelik 37.1 gDest..

Yağlı ürünlerin sertliğinin belirlenmesi

Yağlı ürünlerin sertliğinin belirlenmesi

Üst Bıçak Dural 121.0 gKapsül Bronz 19.7 gDural 131.5 g kapsülü için stand..

Gıda ortamlarında yapışma stresinin belirlenmesi (buğday ve çavdar hamuru)

Gıda ortamlarında yapışma stresinin belirlenmesi (buğday ve çavdar hamuru)

Disk Ø30 ", Dural 8,2 gSabitleme aparatı, Çelik 610.0 g..

Gıdaların viskozitesinin belirlenmesi

Gıdaların viskozitesinin belirlenmesi

Silindir, Dural 74.0 gSilindir standı, dural 132.0 g..

Basma parametrelerinin belirlenmesi, çeşitli kremsi gıda ortamlarının tutarlılığının belirlenmesi

Basma parametrelerinin belirlenmesi, çeşitli kremsi gıda ortamlarının tutarlılığının belirlenmesi

Piston Ø49, Dural 117,4 gCam, Pleksiglas 128.0 g veya duralumin 305.0 gCam kapak, Pleksiglas 5.3 g v..

Gösterilen: 1 ile 20 arası, toplam: 25 (2 Sayfa)